Πάντα εκεί για εσένα*

Friday, January 28, 2011
Αγαπημένη μου κολλητή,

Θυμάμαι παλιά που μιλάγαμε ώρες και ώρες στο τηλέφωνο, που με στήριζες και ήσουν εκεί συνέχεια για εμένα! Έχουμε περάσει πολλά εμείς, τόσες απίθανες στιγμές, και ήμασταν κοντά η μια στην άλλη. Ποτέ δεν σε άφησα μικρή. Πάντα ήμουν εκεί και σε κοίταζα, και σκεφτόμουν πως αν σε χάσω θα χαθώ! 
Πως να ζήσει κανείς χωρίς την ευτυχία; Πως να κοιτάξει μπροστά, χωρίς κάποιον φίλο να σε στηρίζει στα εύκολα και στα δύσκολα, σε ποιον να μιλήσεις και να πεις τα παράπονά σου; Εγώ ευτυχώς, δεν έμεινα ποτέ μόνη! Έχανα άτομα, άτομα που αγαπούσα. Και εκεί που έλεγα ότι δεν έχω κανέναν πια δίπλα μου, τσακ! Εμφανιζόταν ο φύλακας άγγελος μου! 
Εσύ ήσουν εκείνη που ήσουν εκεί και με είχες στην αγκαλιά σου και με άκουγες να κλαίω, που μου έδινες συμβουλές για το κάθε μου βήμα, και ποτέ σου δεν βαρέθηκες να με ακούς, να ακούς όλα αυτά που είχα να σου πω, όλα αυτά τα οποία ήθελα να σου εξηγήσω για να με καταλάβεις, όλα αυτά που ένιωθα!
Θυμάμαι στα γενέθλιά μου που σε είχα ρωτήσει αν θες να γίνουμε φίλες! 
Ήμασταν τόσο μικρές, εγώ 5 και εσύ 7 χρονών, δεν ξέραμε τι θα πει φιλία τότε, αλλά ήμασταν σίγουρες ότι κάτι καλό θα βγει από αυτήν την ιστορία! Και ναι, στο τέλος αποδείχτηκε ότι είχαμε δίκιο! Είμαστε ακόμα μαζί, τόσο δεμένες μετά από 10 ολόκληρα χρόνια! Μπορεί να άλλαξαν πολλά πράγματα γύρω μας, οι φίλοι μας, οι κοντινοί μας άνθρωποι, αλλά εμείς μείναμε ίδιες! 
Θυμάμαι αμέτρητα sleepovers στο σπίτι σου αλλά και στο δικό μου, και συγκεκριμένα θυμάμαι τότε που καθόμασταν το βράδυ και μιλούσαμε, και λέγαμε ποια θα είναι η καλύτερή μας μέρα, και τι μπορεί να μας φέρει το μέλλον! Με λίγα λόγια, ονειρευόμασταν τόσο έντονα, και λιώναμε από την φαντασία μας, που δεν μας άφηνε σε ησυχία, και μας ενοχλούσε συνέχεια, υπενθυμίζοντας η μια στην άλλη πόσο καλά θα είμαστε κάποτε, ακόμα και αν χωριστούμε, και φύγουμε μακρυά η μια από την άλλη, εξαιτίας σπουδών ή ονείρων!
Το ξέρω, πως ακόμα και αν φύγεις μακρυά μου, θα είσαι εκεί για πάντα, όποτε σε χρειαστώ και πως κάθε φορά που θα έρχομαι κλαίγοντας κοντά σου, θα τα παρατήσεις όλα και θα τρέξεις κοντά μου για να με ηρεμήσεις.
Έχεις κάνει πάρα πολλά για εμένα. Και πραγματικά, δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω, δεν βρίσκω τρόπους ή λόγια να σου πω το πιο γλυκό ευχαριστώ για αυτά τα 10 υπέροχα χρόνια που με άφησες να ζήσω κοντά σου!
Πιστεύω, πως ήρθε καιρός να αρχίσω να σου ξεπληρώνω όλα αυτά τα χρόνια που μου στάθηκες, κάνοντας ότι έκανες εσύ για εμένα! Γι'αυτό να ξέρεις, πως όποτε και σε ό,τι με χρειαστείς, εγώ θα είμαι εκεί! Μην διστάσεις να με βρεις, ή να με πάρεις τηλέφωνο!
Πάντα θα είμαι εκεί για εσένα ηλιαχτίδα μου "."

Σ'αγαπάω

0 σχόλια:

Post a Comment